Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesVeelgestelde vragen
Hoe werkt de help pagina?
Hoe werkt de help pagina?

Uitleg hoe de help pagina voor jou als werkgever werkt

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorieën

De help pagina bestaat uit verschillende categorieën. Klik op een categorie om alle artikelen over dit onderwerp te zien.

Snel zoeken

Via de Zoekbalk bovenin kun je gericht zoeken naar help artikelen. Typ een trefwoord in en de meest relevante artikelen komen naar boven.

Kleurgebruik

De standaard kleur van de applicatie is blauw. Het kan echter zijn dat de organisatie die jou toegang heeft gegeven, heeft gekozen voor een eigen kleur gebruik. Hierdoor kunnen de foto's in de help pagina afwijken van de kleuren in jouw omgeving.

Inloggen

De standaard inlog pagina voor Jobport is app.jobport.nl. Het kan zijn dat de organisatie die jou toegang heeft gegeven, heeft gekozen voor een eigen inlogpagina. Jouw accountmanager kan aangeven via welke URL jij kunt inloggen.

Functionaliteiten

Op de help pagina vind je de artikelen voor àlle functionaliteiten in Jobport. Het kan zijn dat in jouw account niet alle functionaliteiten zijn geactiveerd. Dit is in overleg met de organisatie die jou toegang heeft gegeven besloten. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met je accountmanager.

Support

Heb je extra hulp nodig of vind je geen antwoord op je vraag via de help pagina? Neem dan contact op met je accountmanager. Je vindt de contactgegevens via het Home scherm.

Was dit een antwoord op uw vraag?