Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesVacaturesVacatures beheren
Voorgestelde kandidaten bekijken
Voorgestelde kandidaten bekijken

Bekijk bij een vacature de kandidaten die door je accountmanager zijn voorgesteld

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Accountmanagers kunnen je helpen met het werving- en selectieproces. Dit kunnen ze onder andere door jouw vacatures te matchen en passende kandidaten aan je voor te stellen. Dit werkt alleen voor vacatures die je zelf beheert.

Als je voorstellen voor een vacature hebt, dan zie je deze terug in de tabel Voorgestelde kandidaten. Deze vind je terug onder Vacatures > Beheren > Open de vacature > Onderaan de specifieke vacature.

In de Voorgestelde kandidaten tabel kun je zien welke kandidaten zijn voorgesteld. Hier zie je de naam van de kandidaat, wanneer deze is voorgesteld en door welke accountmanager.

Klik in de lijst op een kandidaat om deze te bekijken en eventueel contactgegevens van op te vragen. Het profiel van de kandidaat opent zich vervolgens in een volledig scherm. Je kunt terug naar het overzicht door in de linkerbovenhoek op het pijltje terug te klikken.

Kun je niet direct contact opnemen met de kandidaat of wil je de voorstellen van de accountmanager bespreken, neem dan even contact op met je accountmanager. Deze kan je verder helpen.

Was dit een antwoord op uw vraag?