Naar de hoofdinhoud
Home

Het startpunt voor het vinden van de juiste kandidaten

Ilias avatar
Geschreven door Ilias
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je inlogt, kom je eerst op Home. Deze pagina ziet er als volgt uit:

Overzicht van het Home-scherm


Jouw gegevens (1)

Je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.

  • Je bedrijfsnaam is ook de naam die in je vacatures komt te staan. En de naam die kandidaten zien als ze vacatures zoeken.

  • Het e-mailadres dat in je gegevens staat, is het adres dat je accountmanager gebruikt om contact met je op te nemen.

Wil je je gegevens aanpassen? Dit kan via de Instellingen. Klik hiervoor op de initialen in de rechter bovenhoek.

Zie de help-artikelen over Instellingen voor meer informatie.

Jouw accountmanager (2)

De contactgegevens van je accountmanager. Gebruik dit telefoonnummer en e-mailadres om contact op te nemen. Ook kun je direct een bericht sturen via de applicatie. Zie het help-artikel Berichten voor meer informatie.

Vacatures vanuit jullie als werkgever (3)

Accountmanagers voegen in overleg jouw vacatures toe.

Op de homepage, onder het tabje 'Vacatures van [Naam van de organisatie]', vind je de meest recent toegevoegde vacatures. Je kunt de vacatures bekijken door erop te klikken, waarna je op de vacature detailpagina komt. Vanaf hier kun je je vacature direct matchen met geschikte kandidaten. Klik op 'Toon alle vacatures' om alle vacatures te bekijken.

Je kunt alle vacatures ook terugvinden onder 'Vacatures' in het menu aan de linkerkant. Kies vervolgens onder 'Vacatures' voor 'Vacatures van [Naam van de organisatie]'.

Vacatures van internet (4)

Jobport zoekt automatisch naar jouw online geplaatste vacatures. Heb je op dit moment elders vacatures openstaan? Dan is de grote kans dat wij die gevonden hebben. Deze vacatures worden onder ‘Vacatures van Internet’ getoond.

Je kunt de vacatures bekijken door erop te klikken. Je gaat dan naar de Vacature detailpagina. Van hieruit kun je direct matchen naar kandidaten.

Je kunt alle vacatures ook terugvinden onder ‘Vacatures’ in het menu links. Kies vervolgens onder Vacatures voor ‘Vacatures van Internet’.

Navigatie menu (5)

In het menu links vind je de directe links naar de belangrijkste overzichten en functionaliteiten binnen de applicatie. Op je mobiel open je het menu door op het Menu-icoon te klikken in de linkerbovenhoek.

Was dit een antwoord op uw vraag?